Händer nu då?

Ja vad händer nu då. ska bara in här och skriva snabbt eftersom man ska göra det regelbundet så de som läser inte tröttnar haha. ja jag har nog sett att minst 10 personer har läst vilket genombrott alltså.
 
 
Ja packat ännu mer idag...
Jäkla krångel allt ska vara ringde om nycklar till nya lägenheten då får man de SAMMA Dag som man flyttar in ja sjukt vafan då måste man ju städa och flytta på samma dag...
 
JaJa nu ska jag gå och dricka lite Läsk fyfan va gott :)
 
HEJ DÅ!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jobbat hårt.

Idag har vi jobbat hårt! för att jag ska flytta till ny lägenhet :)
Tömt hela källaren på massa saker men vi fick sålt lite grejer också bra att spara lite pengar.
 
Och nu har vi fått lånat bil igen gud så skönt :)
 
Sarah låste in mig i källaren i mitt föråd. men det var på skoj så hon släppte ut mig som tur var hahaha =).
 
Ja sen skulle jag beställa adressändring men det fungerade inte med direktbetalningen så det kommer på en Faktura fyfan vad irriterande hatar få räkningar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

rätt att försvara sig!

Ja det har man i Usa där man får ha skjutvapen att försvara sig med mycket bra initiativ av dom. ja fast endel vill ju förbjuda detta men man kan ju undra Varför ?
 
för skolskjutningar ? jaha i princip ALLA skolskjutningar i USA har vart i så kallade "GUN FREE ZONES" precis där folk inte har tillgång till skjutvapen men om man haft det medans man blev beskjuten i skolskjutningarna kanske man hunnit skjuta ner gärningsmannen och minska antalet döda eller hur? JA!
 
och i Sverige då vad har man för rätt att försvara sig om någon bryter sig in hos en antagligen inte en enda ja nördvärnslagen med mycket diffust begrepp jag skulle iallafall vara tryggare om man fick skjuta ner den som tog sig in helt lagligt,  
 
Detta kommer vara svårt för visa att förstå när jag skriver för det här är ju Sverige och här ska man ju tycka synd om brottslingar och ge dom "behandling" för sina synder så man kan ju undra varför brottsligheten ser ut som den gör i det här landet. 
 
DETTA är bara vad jag tycker detta kommer aldrig hända i Sverige tyvärr...
 
 
 
 
 
 
 
 

Dalatrafik Falsk Marknadsföring!

Ja precis som det står i rubriken så använder dom sig av Falsk marknadsföring.
 
Känner du någon som tar bilen berätta att bussen går var tionde minut mellan Falun - Borlänge / Borlänge-Falun
står det vilket inte stämmer inte på helgerna Iallafall men vart står det på deras reklam ? 
 
Ja jag vet inte ens om jag tror på att bussarna går var tionde minut ? Gör dom det ?
 
Och dessutom har dom ju höjt Priserna Igen och kommer även göra det nästa år dom höjer med först en krona sen höjer dom så att det ska bli jämt och bli mindre krångel ja men höj inte till ett ojämt antal då från början så ni måste öka priserna igen senare !
 
jag slår vad om att det snart  blir en höjning igen,
 
När jag började åka buss kostade det 16 kr tror jag. idag kostar det 26 kronor och detta är inom den staden man åker !!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
men alla ni busschaffuörer som stannar när man springer efter / låter en åka gratis när man glömt busskort (biljetten gått ut för en minut sen) , öppnar bussarna tidigare för det är kallt  ni ska ha evigt tacksamhet och bra liv.
 
och ni som vägrar folk att åka för alla anledningar ovan ni kan ju bara ta och byta jobb :)
 
 
fÖRLÅT DET KOSTADE 8 KRONOR FRÅN BÖRJAN =)
 
 

Svensk arbetsmarknadspolitik !

Världens största skämt.  Denna regering slänger in folk i arbetsmarkands politiska åtgärder (slav jobb utan lön för att behålla ett bidrag) som den förra Regeringen gjort detta folk beroende av från början.
 
 
Höger politiker skriker om att alla ska jobba medans dom säljer ut Sveriges alla företag så det inte finns några jobb kvar i Sverige.
 
Och vänster politiker skriker om att alla ska ha lika mycket, Medans dom själva tjänar flera miljoner så det är väl bara för er politiker att dela ut era jävla löner då så har väl typ alla lika sen? 
 
Och denna regering Varslar och kastar ut dessa som antagligen röstat på dem för dom hör fina ord om att alla ska jobba för dessa personer är ju trötta på alla de som inte jobbar för dom tror att alla som gör det är lata och oengagerade vilket knappast är fallet. Ja så dom kastar ut sina väljare till alla möjliga formar av bidrag som dessa ville att andra inte skulle ha och nu sitter dom själva där i bidragsträsket som dom inte ville att andra skulle vara i. 
 
och helt plötsligt slog det dom allihopa, att alla dessa människor var inte lata utan dom satt fast i system som inte fungerar och aldrig kommer att ändras på så länge det finns politiker.
 
 
 
 
 
 
 

Varför man inte ska skaffa gymkort!

 
att man mår bra av att träna ja det kanske man gör men liksom orka betala flera hundra för ett gymkort som man ändå knappt kommer använda eftersom de antingen är för mycket folk. tråkigt gå själv, den man ska träna med har annat för sig, så jävla många anledningar till varför man inte bör skaffa sig ett gymkort. 
 
Ja jag kanske blir lite fet av att inte röra mig men skitsamma jag kan ju gå ut och gå på sommarn istället för betala de jävla kortet som bara skulle blir  liggandes ändå hahahaah :)
 
Men tips till er som ska skaffa ett kort iallafall kolla noga priserna och att de inte är bindande :)
 
Och  med detta sagt har vi konstaterat att jag är snål och lat :)
 
 

 
 
 
 
 

Pengar =)

Detta är ju sjukt politiker presidenter å allt möjligt skit påstår att det inte finns Pengar till allt.
men deras löner räcker det fan till.
men sen kom jag på att pengar är ju skapad av människor så hur fan skulle det inte räcka till allt? svårt att lägga i lite papper eller vad det är i deras maskiner så kommer det ju ut nya pengar liksom hahaha :)
 
hur kan en produkt man själv skapat inte räcka till ?
 
 
 
 
 
 
 

Konspirations Teorier eller ej?

Alltså varför kallas det konspirationsteorier ?
Det finns ju människor som tror på sakerna till 100% 
 
vi kan ta Area 51 som exempel
 
Area 51 är benämningen på en amerikansk topphemlig militäranläggning belägen vid Groom Lake i Nevadaöknen cirka 160 km norr om Las Vegas. Kring området har spunnits mängder av konspirationsteorier och myter. Amerikanska myndigheter har under många år förnekat att det över huvud taget finns en militäranläggning där. Först den 26 oktober 1994 fann myndigheterna det för gott att erkänna att basen faktiskt existerar. Mest känt är Area 51 sannolikt för utsagor om att där skall ha förekommit UFO-verksamhet. Rykten påstår att militären förvarar kraschade UFO:n där tillsammans med tillfångatagna och döda utomjordingar

Varför skulle de förneka att anläggningen fanns från början om inget "hemligt" "konstigt" pågick där ?
 
Så antagligen så har dom ju haft utomjordingar och ufons där eller vad tror ni ?
 
 
 
 

Värme :)

Dagen som gått har jag frysit till is.
Men i min fantasi var jag på en strand i brasilien med 40 grader varmt och behövde dricka mycket vatten.
Kanske lite för varmt så drömde mig vidare till en Grekisk strand.
och när jag hade drömt färdigt så insåg jag att jag hade missat bussen jag skulle med så jag fick gå hem i 20 minus grader tur man har sin fantasi :)

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0