Svensk arbetsmarknadspolitik !

Världens största skämt.  Denna regering slänger in folk i arbetsmarkands politiska åtgärder (slav jobb utan lön för att behålla ett bidrag) som den förra Regeringen gjort detta folk beroende av från början.
 
 
Höger politiker skriker om att alla ska jobba medans dom säljer ut Sveriges alla företag så det inte finns några jobb kvar i Sverige.
 
Och vänster politiker skriker om att alla ska ha lika mycket, Medans dom själva tjänar flera miljoner så det är väl bara för er politiker att dela ut era jävla löner då så har väl typ alla lika sen? 
 
Och denna regering Varslar och kastar ut dessa som antagligen röstat på dem för dom hör fina ord om att alla ska jobba för dessa personer är ju trötta på alla de som inte jobbar för dom tror att alla som gör det är lata och oengagerade vilket knappast är fallet. Ja så dom kastar ut sina väljare till alla möjliga formar av bidrag som dessa ville att andra inte skulle ha och nu sitter dom själva där i bidragsträsket som dom inte ville att andra skulle vara i. 
 
och helt plötsligt slog det dom allihopa, att alla dessa människor var inte lata utan dom satt fast i system som inte fungerar och aldrig kommer att ändras på så länge det finns politiker.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0